Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

GEEN EERSTE TRAINING EN OEFENWEDSTRIJDEN BIJ SV TERWOLDE

Met teleurstelling hebben Go Ahead Eagles en SV Terwolde deze week te horen gekregen dat de gemeente Voorst geen vergunning wil afgeven voor de eerste training en oefenwedstrijden op sportpark ‘De Woldermarck’. Een grote tegenvaller voor alles en iedereen.

Go Ahead Eagles zou aanvankelijk op woensdag 26 juni het seizoen aftrappen met de traditionele eerste training bij SV Terwolde. Helaas gaat hier dus een streep doorheen. Hetzelfde geldt voor de twee oefenwedstrijden die Go Ahead Eagles en SV Terwolde wilden organiseren op Klein Milanello, waaronder een onderling duel tussen beide clubs.

Algemeen directeur Jan Willem van Dop: “Samen met SV Terwolde betreuren we het besluit van de gemeente Voorst. Achter de schermen zijn we al in een vroeg stadium gezamenlijk druk bezig geweest om op tijd vergunningen te krijgen voor de eerste training en oefenwedstrijden, maar helaas zet de gemeente er een streep door. Go Ahead Eagles en SV Terwolde zijn momenteel nog niet gekend in de motivering van dit besluit. Daar balen we van. Zeker omdat we al ruim dertig jaar vol goede moed de voorbereiding op een nieuw seizoen starten bij SV Terwolde.”

Go Ahead Eagles is momenteel druk bezig om locaties te bepalen voor de oefenwedstrijden van de komende weken. De wedstrijd SV Terwolde – Go Ahead Eagles kan door het besluit van de gemeente tijdens de komende voorbereiding in ieder geval geen doorgang vinden.

Bekijk hier het complete voorbereidingsprogramma van Go Ahead Eagles tot nu toe.

VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN TOT NU TOE:

WOENSDAG 3 JULI 

Go Ahead Eagles – Telstar (17:00 uur, AZC Zutphen)

ZONDAG 7 JULI 

Open Dag in De Adelaarshorst (meer informatie volgt later)

Go Ahead Eagles – Almere City (meer informatie volgt later)

VRIJDAG 12 JULI 

Go Ahead Eagles – Royale Union Saint-Gilloise (meer informatie volgt later)

ZATERDAG 13 JULI 

Go Ahead Eagles – KAA Gent (besloten)

WOENSDAG 17 JULI 

KRC Genk – Go Ahead Eagles (besloten)

DONDERDAG 25 JULI

Voorrondes Conference League (loting op woensdag 19 juni)

Indien hier aanleiding toe is, zal Go Ahead Eagles zijn supporters uiteraard van updates voorzien rondom de voorbereiding op de clubwebsite en overige clubkanalen.

Bron: GA Eagles