Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Go Ahead Eagles Bereidt Zich Voor op Nieuw Seizoen

 

De selectie van Go Ahead Eagles start op woensdag 26 juni met de eerste groepstraining op Sportpark De Woldermarck. Dit markeert het begin van de voorbereiding op het aankomende seizoen 2024/2025. Drie dagen later, op zaterdag 29 juni, staat de eerste oefenwedstrijd tegen SV Terwolde op het programma.

In de weken erna volgen meer oefenduels tegen zowel Nederlandse als Belgische opponenten om de ploeg klaar te stomen. De Deventenaren nemen het op tegen Telstar (3 juli), Almere City (7 juli), Royale Union Saint-Gilloise (12 juli), KAA Gent (13 juli in besloten duel) en KRC Genk (17 juli, eveneens besloten).

Naast deze oefenwedstrijden staat op zondag 7 juli ook de Open Dag op De Adelaarshorst gepland, waar supporters kennis kunnen maken met de selectie voor het nieuwe seizoen.

De laatste hand wordt momenteel gelegd aan het compleet maken van het voorbereidingsschema. Op donderdag 25 juli wacht mogelijk al de eerste officiële wedstrijd, wanneer de voorrondes van de Conference League op het programma staan. De loting hiervoor vindt plaats op 19 juni.