Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Overzicht jeugdteams

Afgelopen zaterdag kwamen op Sportpark De Muggert in Wesepe wederom teams van de jeugdopleiding van GA Eagles in actie en hierbij een overzicht van die wedstrijden.

Go Ahead Eagles O13 had weinig moeite met Achilles Enschede O13. Door doelpunten van Alberik Tempelman, Denzel Brummer, Magnus Steinsson en Onur Sen stond er in de rust al een 4-0 voorsprong op het scorebord op sportpark De Muggert in Wesepe. In de tweede helft hielden de mannen van Bram Meuwissen het eigen doel schoon, maar werd het Enschedese net ook niet meer gevonden, waardoor de ruststand ook de eindstand bleek. Door de zege klom Go Ahead Eagles in Divisie 2D van de vijfde plaats naar de koppositie, al moet daarbij wel aangetekend worden dat de overige teams vandaag niet in actie kwamen, waardoor het jongste jeugdteam van Go Ahead Eagles één wedstrijd meer heeft gespeeld.

Go Ahead Eagles O15 reisde af naar sportpark Varkenoord in Rotterdam voor het treffen met Feyenoord O15. Het team van Peter Vogel kon lange gelijke tred houden met de Rotterdammers, de kampioen van Divisie 1A in de najaarscompetitie. Na een 0-0 ruststand nam Feyenoord O15 in de tweede helft echter afstand: 3-0. Meer dan de eretreffer van Giovanni Latul kon Go Ahead Eagles O15 daar uiteindelijk niet tegenover stellen: 3-1.

Go Ahead Eagles O14 nam het op sportpark De Muggert in Wesepe op tegen sc Heerenveen O14. Al in de vierde minuut scoorden de Friezen de openingstreffer, maar een minuut later bracht Marlon Brunken beide teams weer in evenwicht: 1-1. Het bleek het begin van een doelpuntrijke wedstrijd, waarin het team van Patrick Kieftenbelt uiteindelijk aan het langste eind zou trekken. Na een 3-3 ruststand – waarbij de andere twee Eagles-treffers op naam kwamen van Esad Deniz – liep Go Ahead Eagles O14 in de tweede helft weg bij de Friese opponent. Cedric Martina en Liam Knijff zorgden ervoor dat hun team met een 5-3 zege van het veld stapte en in Divisie 2A opklom naar de derde plaats.

Bron: GA Eagles