Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Stichting Ambulance wens

image

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

De naam ” Stichting Ambulance Wens Nederland” komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met behulp van vrijwilligers en een wensambulance. De stichting is opgericht op 5 maart 2007. De stichting beschikt over vijf eigen wensambulance en een vakantiehuis in de bossen van Beekbergen. Zo kunnen ze- onder begeleiding van professioneel ambulance personeel- patiënten met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting bijstaan in het vervullen van mogelijk één laatste wens. Dit alles zonder dat de patiënt of diens naasten financieel iets hoeven bij te dragen.

Omdat er maar één wens de laatste kan zijn en ze die graag aan iedere patiënt gunnen, helpen ze iedere patiënt maar één keer met hun wensambulance! En daarom steunen wij en de onderstaande ondernemers vanuit https://www.fanvangoahead.nl/, dit initiatief!! Klik hier om te doneren!"

Logo-Banner

Handel in geluk
Beukvenne 3
8112 BA Nieuw Heeten
https://www.handelingeluk.nl/

Logo-Banner-de-stoelendans

De Stoelendans
Nieuwstraat 53
7411 LH Deventer
https://www.de-stoelendans.nl/

Logo-Banner-Pol-vloeren

POL Vloeren en Stofferingen
Stadhoudersmolenweg 134
7317 AW Apeldoorn
https://www.polstofferingen.nl/

Logo-Banner-Guido-Berends

Guido Berends Machinery
Koningin Emmastraat 16
7391 DK Twello
https://bermac.nl/

Logo-banner-special-campers

Special Campers
De Meente 19
8121 EV Olst
https://special-campers.nl/