Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Stichting Ambulance wens

image

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

De naam ” Stichting Ambulance Wens Nederland” komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met behulp van vrijwilligers en een wensambulance. De stichting is opgericht op 5 maart 2007. De stichting beschikt over vijf eigen wensambulance en een vakantiehuis in de bossen van Beekbergen. Zo kunnen ze- onder begeleiding van professioneel ambulance personeel- patiënten met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting bijstaan in het vervullen van mogelijk één laatste wens. Dit alles zonder dat de patiënt of diens naasten financieel iets hoeven bij te dragen.

Omdat er maar één wens de laatste kan zijn en ze die graag aan iedere patiënt gunnen, helpen ze iedere patiënt maar één keer met hun wensambulance! En daarom steunen wij en de onderstaande ondernemers vanuit https://www.fanvangoahead.nl/, dit initiatief!! Klik hier om te doneren!"

Logo-Banner

Kiffen Koerier & Transport
Johannes Sinthenstraat 13
7412 EB Deventer
https://www.kiffen.nl/index.php

Banner-Logo-Willems-ergonomie

Willems Ergonomisch Advies
Johannes Sinthenstraat 43
7412 EC Deventer
https://www.willemsergonomie.nl/

Logo-Banner-Weultjes

Hoveniersbedrijf Weultjes B.V.
Peppelweg 5
8171 LS Vaassen
https://www.weultjes.com/

Logo-Banner-MIXXL

MIXXL
De Waag 47
8102 CK Raalte
https://mixxl.nl/