Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Xander Blomme verlengt contract

GA Eagles maakt bekend dat men het contract van de Belgische middenvelder Xander Blomme met twee jaar heeft verlengt. Tot medio 2026 staat hij nu onder contract in De Adelaarshorst. De speler zelf maakte het vanmiddag zelf bekend in de fanstore en daar waren een tiental mensen bij aanwezig.

150823xblomme09-325x230

Xander Blomme zegt over zijn contractverlenging “Mijn goede gevoel bij de club is de belangrijkste reden geweest om mijn contract te verlengen. Het wederzijdse vertrouwen is groot. Vorig seizoen heb ik aanvankelijk geduldig moeten wachten op mijn kans, maar richting het einde van het seizoen heb ik de nodige speelminuten mogen maken”. Op de vraag wat hij als mzijn mooiste moment van afgelopen seizoen beschouw antwoordde hij “ Dat is zonder twijfel mijn doelpunt in De Adelaarshorst tegen Fortuna Sittard. Een persoonlijke bekroning voor mezelf en een belangrijke goal voor het team om ons veilig te spelen in de Eredivisie. Dit seizoen wil ik zowel persoonlijk als met het team verdere stappen maken.”

Paul Bosvelt, technisch manager van de club, zegt “Xander heeft zich het afgelopen jaar knap omhoog geknokt in de hiërarchie. Uiteindelijk heeft hij de nodige speelminuten gemaakt in het eerste elftal. Zijn kwaliteiten en enorme drive zijn voor hem een goede basis om zich verder door te ontwikkelen als speler.”